Anmälan till kursen sker genom att betala anmälningsavgift 1000 kr till bg 775-7313 - var noga med att ange vem betalningen avser!

Vi använder oss av begreppet ”RIKTPRIS”, se nedan! För företag tillkommer moms.

Riktpris för lergolv/lerklina väggar fre 17 - sön 19 juni (3 heldagar) är 3 300 kr (inklusive anm.avg) för utbildning hur blanda & putsa med lera samt göra lergolv, ekologisk fika x 2 (medtag egen lunch!) samt kompendium (pdf mejlas till deltagarna).

Riktpris för Gärdesgård/smide fre 1 - sön 3 juli (3 heldagar) är 3 300 kr (inklusive anm.avg) för utbildning hur blanda & putsa med lera samt göra lergolv, vegetarisk ekologisk förtäring (lunch, middag och fika x 2) samt kompendium (kurs 1800 kr samt mat 200 kr/dag).


Ring/mejla oss din intresseanmälan så får du mer information.

Anmälningsavgiften är bindande och garanterar din plats. Var noga med att ange vem betalningen avser!

För betalning från utlandet, ange
Iban-nummer: SE4450000000053541021381
BIC: ESSESESS

Riktpris – glidande betalning
Vi är inspirerade av bl.a. av företaget Graceful Living som provar glidande betalning och Findhorn eco community i Skottland, som använt denna metod i decennier. Vi strävar efter att göra våra kurser och utbildningar mer lättillgängliga för fler personer. Vi prövar detta år för att se om det fungerar att ha en glidande betalningsskala. Dvs att du betalar efter din egen betalningsförmåga och själv får känna efter hur mycket du vill och kan bidra tillbaka för det du får. Självklart så finns det en undre smärtgräns för oss eftersom det är förenat med stora kostnader att driva en utbildningsverksamhet. Grundtanken bakom det här förhållningssättet är en annan syn på pengar, där fördelandet av resurser är en viktig del för världens framtid.

Tilliten i oss att människor som söker våra utbildningar och kurser är hederliga, ärliga och vill bidra är stor. Det som oroat oss är rädslan för att den administrativa sidan i företaget ska haverera, men vi testar…

Funderingar från Graceful Living som är väldigt tänkvärda: Glidande betalningsskala… hur tänker du när du själv ska värdera det du köper? Om du har mer resurser än andra kan du tänka dig att bidra till någon annan? Är du i kontakt med dina egna behov och andras när du hanterar pengar? Hur tänker du när det gäller världens ekonomi och fördelning av resurser?

Kontakta oss via mejl om du vill/behöver ha en dialog kring priset.
siri@ekobygg.nu